Το στρώμα μου είναι καινούριο .... Το έχω 3 χρόνια  .....



Αυτό είναι κάτι που ακούω πολύ συχνά  αλλα δυστυχώς είναι  λάθος . Ενα στρώμα μετα πο 6-8 μήνες εχει μέσα του πάνω απο  420,000,000 ζωντανά  ακάρεα  μαζί με τις ακαθαρσίες τους . 

Δεν βλέπω τιποτα .... Το στρώμα μου είναι καθαρό ..... ΟΧΙ  και η απάντηση είναι όχι  για τον απλό λόγο του ότι τα ακάρεα κατοικούν μέσα στο στρώμα μας και τρέφονται με τα νέκρά κύτταρα απο το δέρμα μας. 

Ο δεύτερος λόγος που δεν τα βλέπετε είναι οτι  δεν φαίνονται με γυμνό μάτι  και όταν μαζευτούν απο κάποιο μηχάνημα  τότε βλέπετε κάτι σαν χρυσή ή γκρί  σκόνη . 

Τι θα μου Συμβεί αν κοιμάμαι για καιρό με την αποικία των ακάρεων σκόνης ? 

Σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλούς  ανθρώπους να λένε ότι ξυπνάνε κουρασμένοι και πολλές φορές με ελαφρό βήχα που φεύγει μετά απο λίγη ώρα και άλλους πως έχουν αναπνευστικά προβλήματα αλλά δεν βρίσκουν κάποιο  λόγο αφού ο παθολόγος και ο πνευμονολόγος  δεν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα . 

Για όλα αυτα λοιπόν ευθύνωντε τα ακάρεα σκόνης που κατοικούν στο στρώμα μας ... Χωρίς να θέλω να φανώ καταστροφικός, έχετε σκεφτεί ποτέ  τι συμβαίνει στο παιδικό στρωματάκι  που κοιμάται το αγγελούδι σας ?  

Η clean4u μπορεί να σας λύσει όλες σας τις απορίες σχετικά με την καθαριότητα του στρώματος σας .  Μη διστάσετε να καλέσετε και να μας πείτε ότι σας απασχολεί . 

https://clean4u.gr/viologikos-katharismos-strwmatos/



Σχόλια