Είναι πραγματικό θαύμα το πόσα πράγματα προλαβαίνει να κάνει μια μαμά μέσα σε 24 ώρες.
Σας εχουμε  14 φανταστικά tips για να το πετύχετε την απόκτιση λίγου χρόνου για τον δικό σας εαυτό.Οπως σας αξίζει.
Αποκτήστε ρουτίνα Γράψτε σε ένα χαρτί όλα τα πράγματα που πρέπει να γίνονται καθημερινά. Βλέποντας τη λίστα σας και ακολουθώντας τη καθημερινά κάποια στιγμή αυτή η λίστα θα γίνει η ρουτίνα σας και θα δείτε πως οι δουλειές σας θα γίνονται πολύ πιο γρήγορα από προηγουμένως.
Αν αποκτήσετε κάποια συγκεκριμένη ρουτίνα σε κάποιες καθημερινές δουλειές μετά αυτές οι δουλειές θα σας φαίνονται παιχνιδάκι.
Βάλτε στη θέση τους τα πράγματα που πρέπει καθώς καθαρίζετεΌσο καθαρίζετε το σπίτι, βάλτε στη θέση τους πράγματα που συναντάτε στον δρόμο σας και δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στο σημείο που τα συναντήσατε.
Μοιράστε σε διάφορα δωμάτια τα καθαριστικά σας Αντί να έχετε όλα τα καθαριστικά μέσα σε ένα δωμάτιο, μοιράστε τα σε περισσότερα ώστε να έχετε πάντα άμεση πρόσβαση σε αυτά.
Πλύντε τα παιχνίδια σε μια σακούλα Βάλτε τα παιχνίδια σε μια ειδική σακούλα πλυσίματος και ρίξτε την στο πλυντήριο. Μέσα σε λίγα λεπτά θα βγουν πεντακάθαρα.
Πλύντε τα παιχνίδια στο πλυντήριο ρούχων ή πιάτων αφού πρώτα τα τοποθετήσετε σε ειδικές τσάντες.
Κάντε το οξυζενέ τον καλύτερο φίλο σας στην καθαριότητα. Το οξυζενέ είναι ένα υπέροχο  καθαριστικό. Χρησιμοποιήστε το σε πληγές, για να καθαρίσετε χτυπήματα αλλά και για να καθαρίσετε καθρέφτες, παράθυρα και τουαλέτες.
Καθαρίστε τους ανεμιστήρες Βάλτε μια μαξιλαροθήκη στον ανεμιστήρα σας και σκουπίστε από πάνω. Οι σκόνες θα απομακρυνθούν εύκολα και γρήγορα.
Καθαρίστε το σίδερο Βάλτε το σίδερο στην πρίζα και όταν αρχίσει να βγάζει ατμούς σιδερώστε λίγο αλάτι.
Αφαιρέστε τρίχες ζώων Αφήστε στο σαλόνι και στο αυτοκίνητο δύο ρολά για καθαρισμό υφασμάτων από τρίχες.

Σχόλια